مقدمه
قطعا می دانید با توجه به تأثیر غیر قابل انکار رسانه های مختلف مورد استفاده انسان قرن 21 بر ذائقه سازی و سبک زندگی وی، تحریریه ترشیز وب، هر هفته حد اقل یک مقاله در رابطه با آموزش سواد رسانه منتشر می کند. امروز هم قصد داریم در ادامه مقالات آموزش رایگان سواد فضای مجازی ترشیز وب چند مورد از روش های فریب رسانه ای را معرفی کرده و توضیحاتی در مورد آنها ارائه کنیم.
فریب رسانه ای چیست ؟
متأسفانه پیشرفت های فناوری اطلاعات هم مانند بسیاری از عرصه های پیشرفت انسان به جای آنکه در مسیر تعالی و سعادت انسان به کار گرفته شود، در مواردی (متعدد) توسط سودجویان به ابزاری برای سوجویی بدل شده است؛
تقریبا همه ما، هنگام استفاده از رسانه های اجتماعی مختلف با انبوهی از داده ها و اطلاعات ساختگی که برای القای یک مفهوم خاص بر ذهن کاربران مهندسی شده اند، مواجه شده ایم، داده هایی که به جز حیله گری و فریب مخاطب، هدف دیگری ندارند.
اگر بخواهیم تعریف فریب رسانه ای را به ساده ترین بیان ارائه کنیم، می توان گفت فریب رسانه ای در واقع به کار بردن روش هایی است که اطلاعات غلط و اخبار کذب را به مخاطب بباوراند. طبیعتا هر چقدر این پذیراندن، نرم تر و نامحسوس تر انجام شود، احتمال موفقیت نهایی هم افزایش پیدا می کند.
مهندسی افکار عمومی چیست ؟
به بیان ساده تسلط یافتن (نامحسوس) بر باور های مردم به گونه که آنچه ما می خواهیم را بپذیرند و مطابق میل ما رفتار کنند، مهندسی افکار عمومی می باشد که با گسترش روزافزون گرایش مردم به استفاده از شبکه های اجتماعی و به ویژه در غیاب سواد فضای مجازی بسیار راحت انجام می شود.
پیشنهاد ویژه ترشیز وب به شما
در پایان پیشنهاد می کنیم با پیوستن به جمع اعضای وب سایت (از طریق ثبت نام رایگان در وب سایت) و دنبال کردن کانال ها و صفحات مجازی شرکت فنی و مهندسی رایان تدبیر ترشیز (ترشیز وب) که به عنوان یکی از معتبرترین شرکت های طراحی وب سایت در کاشمر و خراسان رضوی شناخته می شود، از جدیدترین اخبار و تخفیف های ویژه ترشیز وب مطلع شوید:
با ثبت میزان رضایت خود از این مقاله، ما را در افزایش کیفیت خدمات، یاری کنید